web counter

Aandelen kopen

Dus u wilt misschien aandelen kopen?

Om geld te verdienen met aandelen moet u niet alleen kopen maar ook regelmatig verkopen. Er zijn diverse banken die uw aandelen transacties kunnen uitvoeren. Echter is het van belang dat de transactie kosten niet te hoog zijn. Omdat anders alleen uw bank aan u verdient. U wilt natuurlijk een hoger rendement dan een spaarrekening, dan zijn natuurlijk de voorwaarden zeer belangrijk.

Hier kunt u een aantal banken met elkaar vergelijken als het gaat om transactiekosten van aandelen kopen en verkopen voor normale Belgische beleggers. Een aantal banken lijken hier een stuk duurder, echter zijn dat vaak banken die meer gericht zijn op de meer professionele belegger. In veel gevallen worden de betreffende banken goedkoper naarmate u meer of grotere transacties doet. Als u zich hierin herkend neem dan ook ook een kijkje op de website van de betreffende banken.

Transactiekosten aandelen kopen of verkopen vergelijking:

Aandelen t.w.v. €1000,- (Bel 20) Aandelen t.w.v. €5000,- (Bel 20) Opmerking
€10,- €10,- Start gratis met een oefenrekening met fictief vermogen. Bezoek website
€7,50 €14,95 Gratis openen Bezoek website
€6,- €7,- Goedkoop Bezoek website
€7,25 €9,75 Gemakkelijk platform Bezoek website

Onze aandelen kopen en verkopen transactiekosten vergelijking is samengesteld op 23-02-2012. De vergelijking zou fouten kunnen bevatten en niet meer actueel kunnen zijn.

Aandelen brokers reviews:

Saxo bank
Saxo bank heeft een aantal unieke eigenschappen. Zo kunt u een rekening openen in een vreemde valuta zoals de Noorse kroon om u bijvoorbeeld te beschermen tegen een “val” van de euro. Ook is het platform geschikt om te handelen in Forex en andere meer complexere financiële beleggingsproducten.
De bank is geschikt voor grotere vermogens en de meer professionelere ervaren belegger. Ook kunt u gratis een test account aanmaken wat erg leerzaam is om het platform en het beleggen onder de knie te krijgen.
Bezoek website

Keytrade bank
Keytrade bank is een bekende bank in België met alle soorten financiële producten de Belgische consument ten dienst kunnen zijn. U kunt dus niet alleen aandelen kopen ook kunt u bij Keytrade bank sparen tegen een aantrekkelijke rente en een bankgarantie .
Bezoek website

Lynx
Lynx is een prijsvechter die vooral gericht is op de actieve belegger. Dus als u veel transacties uitvoert dan bent u vaak goedkoper uit bij Lynx. Ook is het platform erg geschikt om optie’s op te verhandelen.
Bezoek website

Binckbank
Binckbank is de eerste beleggersbank geweest die de markt voor consumenten beleggen echt heeft omgegooid. De tarieven zijn na introductie toentertijd erg gedaald en het service niveau gestegen. Echter zijn er mensen die zeggen dat Binckbank nu zelf een groot bank is met een toren aan de Amsterdamse Zuid-as(Financieel district) en een beursnotering. En dat de bank niet altijd meer de goedkope bank op aandelen te kopen is die het beweerd te zijn.
Bezoek website

PSA 300x250 NL oct14